Thursday, 21 November 2013

WHAT HAPPEN TONIGHT !

korang tekalah apa jadi malam ni .guess what lelaki yg broke my heart before dtg balik .he said he was sorry .regret bla bla ..thankss dtg balik .but why now ? nak game aku ?nak hancurkan hati aku lagi ?apa seyh kau .plz lha kau tak kesian kat aku ke ?aku smpi skrg still cbe lupakan kau but now ?kau buat perasaan tu dtg balik .knp awak ?awak tahu awak yg pegi kan bukan saya ..saya tanak awak pegi tapi saya tahu awak tipu saya lagi kan ?awak nak game sye lagi kan ?sye nak test awak tadi then the result was really ..grrrhh !I knew it ! you lied !! tu semua tipu .dri awal smpi sekrang .then what ?what ?humiliate me in front of our friends ?your friends ?!thx awak .thx pijak maruah saya .thx .tarikh kita kapel and clash still fresh in my mind . 21/10/11 - 9/12/11 .

Wednesday, 20 November 2013

what happen

Actually tahun nie ...aku dah tak sekolah kat tempat aku sekarang nie ..aku sekolah jauh di sana ..a boarding school SAMURA .tahun depan aku senior .bangga kejap .batch 31 .atually sekarang tengah berangan nak kalahkan Saser ..it is possible kan ?since cikgu banyak push maybe bole buat kot .my ream is to fly far far away from malaysia ..tanak belajar sinie ..bukan tak de jati diri whatsoever tapi entah .afraid scared ?dunno .akhir tahun result aku 4A 5B wow tak de C .exam budak sbp susah sikit ..bukan sikit actually ..banyak !org yg score tu maybe dia pandai gifted or sador key tak de kene mngene ..wish me luck .jangan jai judgemental person okey ...aku tahu aku tak pandai but ...ill try ..impossible can be possible ,dude .

newyear newchapter .

Assalamualakum .aku tahu tak de spe bce blog nie or amek kesapsl hidup aku .tapi aku nak cerita jugak .lol .aku dah form 4 dah tahun nie .dah tue dahaku nie .aku dah tak sekolah sekat smkpp 18 1 lagi aku dah masuk asrama penuh .coz last year pmr dpt 8A alhamdulillah ....ape pon ,sekolah tu oke semuaoke .senior baik senior ensemsemuaade lha pokok pangkalnye .btw dlm kemanisan mesti ade kepahitan .dak2 kls aku pilih aku jadi penolong .tapi at the same time dorg nasihat aku betubah .jdi lagi beradab .aku tak beradab ke ?tak beradabke kalau aku nie jnis yg sentiase happy ?selalu nak happykan org .sala ?pastu ketua kls aku rse akunie mcm ketua dia .kalau aku tak buat kerja dia dlm pilih org jadiajk kls spe lagi nak buat ?spe ?dia ?kalau aku tak gerakkan selagi tu dorg tergapai2 lagi .bkn nk berlagak ats ape aku dahbuat tapi ?pas2 siap ugut lagi kalau aku tak berubahdia akan suro cikgu tuka aku dgn org kain .aku tahu tak baik cerita psl keburukan org ,aku pendam bende nie sorg2 aritu ,balik dorm aku ngis .aku tak bole nak pendam .

hai im again

hari nie ah berapa hari dah cuti ek ?tak pe lha tak yah kesa ..aku baru balik dari thailand few days ago ..now im home .satu homework tak sentuh lagi .One more thing next yeat aku SPM .WOW !aku da besar ek ..tak cye aku .btw sikit bende aku nak share kat korunk ..don't waste time .Hahah .tu for me jugak .im alone at house today .last night aku amek adik aku kat camp cuti sekolah kat sg congkak .I thought he hate that camp but he loves it .alhamulillah ..Btw my mum membebel + nasihat aku ,and adik aku since nest year dua2 exam UPSR AND SPM .pray for us keyh straight A+ to go ..exam result aku ..alhamdulillah tak de fail ..mintak2 kekal ..since aku kat rumah everyday ..maybe aku akan merajinkan diri aku untuk update blog yang dah berhabuk nie ..see me again ..tata