Wednesday, 20 November 2013

hai im again

hari nie ah berapa hari dah cuti ek ?tak pe lha tak yah kesa ..aku baru balik dari thailand few days ago ..now im home .satu homework tak sentuh lagi .One more thing next yeat aku SPM .WOW !aku da besar ek ..tak cye aku .btw sikit bende aku nak share kat korunk ..don't waste time .Hahah .tu for me jugak .im alone at house today .last night aku amek adik aku kat camp cuti sekolah kat sg congkak .I thought he hate that camp but he loves it .alhamulillah ..Btw my mum membebel + nasihat aku ,and adik aku since nest year dua2 exam UPSR AND SPM .pray for us keyh straight A+ to go ..exam result aku ..alhamdulillah tak de fail ..mintak2 kekal ..since aku kat rumah everyday ..maybe aku akan merajinkan diri aku untuk update blog yang dah berhabuk nie ..see me again ..tata

No comments:

Post a Comment