Wednesday, 20 November 2013

newyear newchapter .

Assalamualakum .aku tahu tak de spe bce blog nie or amek kesapsl hidup aku .tapi aku nak cerita jugak .lol .aku dah form 4 dah tahun nie .dah tue dahaku nie .aku dah tak sekolah sekat smkpp 18 1 lagi aku dah masuk asrama penuh .coz last year pmr dpt 8A alhamdulillah ....ape pon ,sekolah tu oke semuaoke .senior baik senior ensemsemuaade lha pokok pangkalnye .btw dlm kemanisan mesti ade kepahitan .dak2 kls aku pilih aku jadi penolong .tapi at the same time dorg nasihat aku betubah .jdi lagi beradab .aku tak beradab ke ?tak beradabke kalau aku nie jnis yg sentiase happy ?selalu nak happykan org .sala ?pastu ketua kls aku rse akunie mcm ketua dia .kalau aku tak buat kerja dia dlm pilih org jadiajk kls spe lagi nak buat ?spe ?dia ?kalau aku tak gerakkan selagi tu dorg tergapai2 lagi .bkn nk berlagak ats ape aku dahbuat tapi ?pas2 siap ugut lagi kalau aku tak berubahdia akan suro cikgu tuka aku dgn org kain .aku tahu tak baik cerita psl keburukan org ,aku pendam bende nie sorg2 aritu ,balik dorm aku ngis .aku tak bole nak pendam .

No comments:

Post a Comment