Thursday, 21 November 2013

WHAT HAPPEN TONIGHT !

korang tekalah apa jadi malam ni .guess what lelaki yg broke my heart before dtg balik .he said he was sorry .regret bla bla ..thankss dtg balik .but why now ? nak game aku ?nak hancurkan hati aku lagi ?apa seyh kau .plz lha kau tak kesian kat aku ke ?aku smpi skrg still cbe lupakan kau but now ?kau buat perasaan tu dtg balik .knp awak ?awak tahu awak yg pegi kan bukan saya ..saya tanak awak pegi tapi saya tahu awak tipu saya lagi kan ?awak nak game sye lagi kan ?sye nak test awak tadi then the result was really ..grrrhh !I knew it ! you lied !! tu semua tipu .dri awal smpi sekrang .then what ?what ?humiliate me in front of our friends ?your friends ?!thx awak .thx pijak maruah saya .thx .tarikh kita kapel and clash still fresh in my mind . 21/10/11 - 9/12/11 .

No comments:

Post a Comment